Hvem er jeg...

Om fotografen

Siden jeg var lille har der altid været et kreativt træk i mig, ja nok faktisk flere…

Det startede som de fleste andre med askebærer i ler, og kruseduller på køleskabet.
Mine forældre elskede min kunst, eller det påstod de i hvert fald. Som jeg blev ældre udviklede kreativiteten til at indeholde både musik og det mere visuelle. Penslerne, blyanterne og mit kamera blev mine trofaste følgesvende.

Som jeg voksede op, voksede mit kamera med mig.
Jeg startede med et “træk op og skyd” kamera, hvor jeg måtte stå i mørkekammeret og fremkalde. Så blev det opgraderet til min mors spejlrefleks, stadig af den ikke digitale slags.

Jeg var et godt stykke inde i mine teenageår før jeg fik mit første digitale kamera. Det var ikke særlig stort, og det havde ikke særlig mange manuelle funktioner, men endelig kunne jeg skyde så mange billeder jeg ville og se resultatet lige med det samme.

Følelsen af at kunne skabe noget har holdt mig fast, og ønsket om at glæde andre mennesker med det jeg kan er vokset med årene. Min lidenskab for fotografering kobles med min passion for at dele glæde, skønhed og kærlighed.

Jeg skød mit første bryllup i år 2001 og har igennem årene taget flere kurser hos nogen af Danmark- og verdens bedste fotografer, indenfor bl.a. portræt, bryllupsfotografering og nyfødtfotografering.

Så uanset om du mangler en kvindelig fotograf til jeres bryllup på Amager, bryllup i København, bryllup på Sjælland eller bryllup i resten af Danmark eller til en kvindelig fotograf til boudoirfotografering, morgengaven til manden der har alt.

En fotograf til konfirmationer, fødselsdage, billeder af den nyfødte eller andet.

Så send mig en e-mail.

Mit studie ligger på Amager, men jeg har mulighed for at køre rundt som fotograf i både København, på Sjælland og resten af Danmark – og meget gerne også udenfor landets grænser – som nogle måske ville sige det “I work for plane-tickets…”

Jeg glæder mig til at høre fra jer!

Bedste hilsner
Fotograf Henriette Kyed